General Marketing

ONS DNA

General Marketing Nederland

Het nieuwe werken 2.0

In een maatschappij die continu in beweging is, blijft het van essentieel belang om als organisatie snel te kunnen schakelen. Bij General Marketing begrijpen we dit als geen ander. Daarom maken wij gebruik van een unieke structuur waarbij wij als organisatie snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar efficiënt omgaan met tijd en resources.

Werken vanuit het buitenland

Creatieve ingevingen komen helaas niet uit de lucht vallen. Een creatieve werkomgeving is hierbij van essentieel belang. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in de winter maanden ons kantoor tijdelijk te huisvesten in het altijd zonnige Bali. Geen vakantie maar brainstorm sessies in het zwembad om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Teambuilding en mindfulness staan hierbij centraal. Een gewaardeerde werknemer presteert immers beter en hier plukken onze klanten de vruchten van. Geen zorgen! Wij zijn nog steeds perfect bereikbaar. Zowel telefonisch, per mail en via Whatsapp.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Grensoverschrijdend talent

Met de komst van het internet zijn grenzen vervaagt en is de wereld een stukje kleiner geworden. In ieder geval bereikbaarder en dat maakt het allemaal een stukje makkelijker. Dit is een van de redenen waarom wij graag samenwerken met internationale talenten. Diversiteit is een goede zaak en stimuleert ons om out of the box te denken. Gelukkig spreken we allemaal dezelfde taal. De taal van marketing en branding dat zit in ons DNA. 

Opleiding en Training

Investeren in de toekomst is noodzakelijk maar vooral erg leuk. Daarom krijgt iedere werknemer bij ons een interne training en opleiding. Je kunt hierbij denken aan marketing en communicatie training, sales training en persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers kunnen zelf aangeven waar ze gebruik van willen maken,

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!

of kijk hier voor meer informatie

Sport op kantoor

Bij General Marketing doen wij aan topsport. Elke dag leveren wij top prestaties en gaan we voor niks minder dan goud voor onze klanten. Marketing en branding op Champions League niveau. Daarom hebben wij ervoor gekozen om twee keer per week lekker aan de slag te gaan met onze sport guru Lex van den Oever. Met een afwisselend programma waarbij wij fysiek en mentaal alles geven. Je kunt hierbij denken aan, kickboksen, Jiu-Jitsu, HIT training en yoga.

Duurzaam en milieubewust

Als organisatie die andere partijen helpt bij de energie transitie moeten we natuurlijk wel zelf het goede voorbeeld geven. Daarom hebben wij alle processen binnen onze organisatie eens goed tegen het (LED) licht gehouden. Hierbij hebben we besloten dat wij als vooruitstrevende organisatie een pioniers rol willen spelen en dat al onze processen hierop worden ingericht. Je kunt hierbij denken aan simpele zaken zoals led lampen, groene stroom en afval scheiden. Maar daarnaast zijn wij als creatief bureau gekomen met innovatieve oplossingen om ons kantoor geheel papier vrij te maken. Paperless office is the future! Vanaf 2022 is ook ons wagenpark geheel elektrisch.