General Marketing

Fotografie

Fotografie is onze passie en wij zijn altijd op zoek naar prachtige beelden. Met jaren ervaring en een team van professionele fotografen weten wij precies hoe wij organisaties op de mooiste manier in beeld moeten brengen. Lees hier meer over de mogelijkheden die wij bieden.

Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf, werkplaats, restaurant of winkel mooi en professioneel in beeld gebracht. Van binnen en van buiten. Als de locatie een representatieve functie heeft dan is het erg belangrijk om goede kwaliteit foto’s te hebben. Zodat potentiële klanten niet afhaken bij het zien van slechte beelden op uw website.

Luchtfotografie

Het gebruik van drones heeft de mogelijkheden en kosten van luchtfotografie enorm ontwikkeld. Het is nu mogelijk om voor een zeer aantrekkelijk tarief mooie, indrukwekkende en zeer effectieve beelden te laten maken van welk onderwerp dan ook. Uw huis, bedrijfspand of evenement? Nooit eerder zijn deze zo mooi in beeld gebracht.

Wij maken ook prachtige beelden speciaal voor social-media!

meer info over social media

Evenementen-fotografie

Een zakelijk evenement zoals een congres of de presentatie van de jaarcijfers? Of misschien de viering van een jubileum of behalen van een mijlpaal. Feit is dat met professionele fotografie het evenement goed als promotie kan dienen achteraf. Bedenk bijvoorbeeld de kansen die sociale media bieden als u goed beeldmateriaal heeft.

Productfotografie

Vooral als u tastbare producten verkoopt, en helemaal onmisbaar bij een webshop. Productfotografie wordt ook wel marketing fotografie genoemd. We zorgen er voor dat producten professioneel en uitnodigend worden vastgelegd en nabewerkt.

Wil je meer informatie over fotografie? Ons team staat voor je klaar!