General Marketing

Google

General Marketing is de officiele leverancier van bijna alle zakelijk Google diensten.
Neem contact op met onze Google specialisten voor meer informatie.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is het Google bedrijfsprofiel van uw organisatie direct zichtbaar in de lokale Google zoekresultaten en Google Maps. Optimalisatie van uw account zorgt voor een betere vindbaarheid, professionele uitstralling en meer uiteindelijk meer bezoekers naar uw website en fysieke locatie.
Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Google Maps

Google Maps is het meest gebruikte navigatiesysteem ter wereld. Maandelijks maken meer dan een miljard mensen gebruik van deze dienst. Maak het potentiele en bestaande klanten makkelijk en zorg voor een optimale zichtbaarheid wanneer men naar uw organisatie zoekt. 

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Google Reviews

Reviews scheppen vertrouwen en vertrouwen zorgt voor meer omzet. Daarom is het van essentieel belang om een gedegen reviewbeleid te hanteren. Wij helpen bij het genereren van meer reviews op een eerlijke en organische manier. Neem een voorsprong op uw concurrentie en kies voor Google review generatie van General Marketing.

Google Adwords

Direct boven aan in de Google zoekresultaten voor meer bezoekers naar uw website. Adverteren in Google is uiterst effectief mits men over gedegen kennis beschikt. Wij helpen u graag om het meeste rendament uit uw marketing euro. Neem vandaag nog contact op voor een advies op maat van één van onze Google Ads specialisten.

Google Street View

Geef potentiele klanten een kijkje in de keuken met een Google Street View virtuele rondleiding van uw organisatie. Schep vertrouwen en genereer meer klanten naar uw website en uw fysieke locatie. General Marketing is een Google Street View Trusted Agency.

Hoger scoren in Google? Neem contact op voor meer informatie!

Google Analytics

Google Analytics is een geweldige tool om relevante informatie te achter halen over het gebruik van uw website. Door meer inzicht te vergaren in uw eigen klanten kunnen wij uw website optimaliseren met de doelgroep scherp op ons netvlies. Laat ons uw data inzichtelijk maken en uw website optimaliseren voor een hoger rendament. 

Google Data Studio

Data is iets moois zeker indien u gebruikt maakt van Google Data Studio. Data Studio verwerkt uw gegevens tot informatieve, volledig aanpasbare dashboards en rapporten die eenvoudig lees- en deelbaar zijn. Op deze manier maken wij complexe informatie begrijpelijk. Wij helpen u graag om ook uw data inzichtelijk te maken. Onze Google specialisten staan voor u klaar! 

Google-data-studio-general-marketing-rotterdam

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op!

of kijk hier voor meer informatie